Post by nervcookdoppketbmun on Mar 15, 2022 16:55:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda za več zlata ▞▞▞
▞▞▞ Sky Champ: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
enostaven za igranje in dobro nadzoruje. najboljše od vsega, ker se ne splača igrati
Zdaj se spomnim zakaj sem to prej izbrisal. Imam celo veliko novejši telefon in videoposnetki še vedno ne delujejo pravilno. Nikoli ne poskrbite, da bi videoposnetek za oživitev dejansko deloval. Včasih tudi videoposnetki za kovance ne delujejo. Kmalu, če ne bo popravljeno
Vesela bitka pettomonov in okimonov
Posodablja se vsak dan in je takoooooooooooooooooooooooooooooooooooom moteča in počasna, tudi ko greš v šefa, ko je to, ti vzame življenje, to je tako nepošteno, igra je patetično odtrganje pokemonov, ustvarjalec igre ni imel vzpodbude in je nekaj vzel pokemon je patetičen.
Sky Champ: Space Shooter ઍક્શન axr
Ta igra je bila dolgočasna zaradi ponavljajoče se misije, vendar se še vedno ne morem premakniti naprej, za posodobitev petomona na 6 zvezdic, moramo žrtvovati petomona s 5x 5 zvezdicami z največjimi ravnmi, velika ne št.., zadnja posodobitev odstrani vse brezplačne stvari iz te igre , običajno se prijavim, igram 2 do 3x in dobim nekaj brezplačnih stvari, nato pa gledam 3 do 4 oglase vsakič, zdaj pa imamo oglase samo zato, da dobimo običajna jajca in moram plačati 50 do 60 draguljev, da dobim vse, kar je bilo nekoč brezplačno, jaz obžalujem, da sem posodobil to, bom čim prej odstranil
Tako zabavno igrati, enostavno upravljanje je, a tudi nekoliko zahtevno, všeč mi je
za igro shoot em up je dobila edinstven rpg zasuk z različnimi različnimi pošasti, zaradi česar je po mojem mnenju bolj zanimiva in zabavnejša od ostalih.
Bilo je zabavno in dobro
Vau! Vzemite igro streljanja in jo naredite bolj zabavno! Všeč mi je ideja za tem.
Preveč oglasov
Dobra igra, ampak zame veliko oglasov
V primerjavi s prejšnjo različico, s katero sem igral, ima nekaj dodatnega okimona, zdaj pa je lažje igrati.
Sky Champ: Space Shooter Akčné uykk
Odvratno, zdaj sem dvakrat plačal za bojne karte in nisem prejel ugodnosti, zato brišem igro
Gusto ko sya nakakagigil kaso lungkot lng me pag alang data internet ali nag log.
Primitive Brothers : Endless Evolution ማስመሰል pxq
Oglasi so se predvajali, vendar od zadnjih 2 posodobitev niso prejeli nobene nagrade
Všeč mi je igra, vendar jo je treba popraviti ... Videoposnetki večino časa ne delujejo ... Končano z igranjem, dokler niso odpravljene napake
Chill Game porabite veliko časa
Kakšen je namen oslabiti hišne ljubljenčke? Medtem ko morajo igralci porabiti čas, trud in denar, da jih igrajo in posodabljajo. Postopoma jih oslabiš. Dirtato, zmaji... Izbrišem igro in dam 1 zvezdico (Upam, da mora biti 0 zvezdic) Adijo!
Sky Champ: Space Shooter Akčné sqsy
Yieugt
odlična vesoljska strelska igra s temo pošasti. igranje streljanja je gladko in obstaja veliko nadgradenj
Ta igra je bolj podobna everwing, želim oceniti 5 zvezdic, če mi ni treba loviti kovance
obtičal na lvl 11 za dneve brez kakršnega koli povečanja. Kaj se dogaja??
Ali lahko to naredite brez povezave
ta igra je zelo razburljiva. Vsak okimon je powerpul.
vsakič, ko posodobim, postane zelo težko, pomeni, da ga bom odstranil. na začetku je bilo zelo lepo, zdaj pa je najslabše
zabavna bitka, zabavni sistemi napredovanja, preprosti in čisto izdelani
Ne vem, kdo je sprejel to neumno odločitev, da oslabi hišne ljubljenčke... Zdaj so pravzaprav večino časa igranja neuporabni... Zmogljiv zombiegon je postal en šibek, zdaj ne nujen hišni ljubljenček... Ne gre za nadgradnjo igre , to je znižanje ... In mislim, da igralci ne bodo plačevali pravega denarja samo zato, da bi vašo igro naredili lažjo in zabavnejšo, ker ni in ne bo več zabavna ... Rad bi dal 0 zvezdic ...
Všeč mi je bila ta igra! Potem pa se je posodobil in zdaj noče prenesti ): zelo razburjen, ker je bilo super zabavno
Račun moram imeti z različnih telefonov, enega iz facebooka in drugega iz Googla playa, in tako težko je preklopiti ali ne morem? Upam, da bo to možnost
v redu je, všeč mi je bilo pred zadnjimi spremembami, zdaj pa je res samo meh. lepo je bilo dobiti zastonj jajca in opremo, zdaj je ni več.
Dva moja najljubša žanra sta mešana. dobro izvedeno. Začetni paket za 5 dolarjev je vreden tega.
Ta igra je čudovita. Lahko naredim, da se moji ljubljenčki razvijajo in bilo je zabavno😊
Na splošno igra ni bila slaba, vendar ni nevip prijateljska igra. Ko nisi vip, imaš le malo energije, ki je ne moreš zmleti, samo 23 energijskih omejitev? Za nadaljevanje je za faze potrebno 5 energijskih zahtev. Daj no, siliš ljudi v porabo denarja. Najbolje bi bilo, če odstranite energetski sistem, da bi postala igra, ki jo je mogoče igrati.
Najnovejša posodobitev je dobesedno ubila TREGONFLY. Zakaj je postal najšibkejši Okimon? zelo razočaranje...
Če boste imeli oglase, je bolje, da igralce nagradijo z viri v igri, 1 zvezdico, dokler se to ne spremeni.
A to je lepa igra, vendar se konča samo pri 50 lvl...
天空冠軍:銀河太空射擊遊戲,怪物進化 動作 eyhl
Zabavna igra, ampak prosim olajšaj. Kupujem icanis, tako težko prosim, da so stroški vseh pettomons nizki, prosim, bolj zabavno bo!!
Namestitev traja 20 minut 95- do 100 % kasneje, ponovite namestitev ... prosim, ne namestite
pomagaj, da se je igra zrušila in moj telefon se je nenadoma znova zagnal. ko ponovno odprem igro, je pisalo o napaki (ne morem prebrati shranjene datoteke), popravite
tako dobro, a tako težko😙
Sky Champ: Space Shooter Azione zvr
Porabim 6000 diamantov 💎💎 Še nikoli nisem imel nove posodobitve pettomona (Magibunny cleocat clown starback..)
Veliko pustolovščin
Igra postaja vse težja in težja, obtičam se na stopnji 44
igra se po ogledu oglasa zapira, po zaprtju izgubi ves napredek.
Vse nagrade, ki so nam podeljene, so izdelovalci iger določeni po vrstnem redu.