Post by nervcookdoppketbmun on Mar 15, 2022 16:43:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati iskustvo besplatno ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
Igra je savršena ali ne mogu vjerovati previše ad omg
Prosječno iskustvo, bez kontrola, samo prijeđite prstom za udarac i dodavanje. Puno oglasa.
👍
Ova igra je tako dobra
Ova igra je super
Previše oglasa. Svake dvije sekunde se pojavi oglas. Nemoguće je uživati u igri. Dopustite nam barem da kupimo verziju bez oglasa.
Previše oglasa. Da imate mogućnost uklanjanja oglasa, kupio bih je.
Dobar koncept, ali činjenica da morate ponoviti svaku fazu ako ne uspijete na pola puta je vrlo neugodna, a kada zapnete onda je kraj igre. Deinstalirano
bolje od rezultata heroj, ali te reklame gahhh kvragu
ova igra bi bila vrhunska ako biste popravili animacije vratara i pucanja. Imajte više udaraca nogom sa strane i natjerajte golmana da pokrije svoju bližu stativu pod uskim kutovima i otvori dalju stativu.
Niste normalni s toliko reklama lagano deinstaliram samo zbog reklama
Zašto se ne može instalirati? Katastrofa
Nece da mi udje u igricu😤
Najgori gane ikad. Nema smisla praviti teren kad nitko ništa ne može 😂😂 čini se da si ti jedini koji igraš bez obzira koja ti je ekipa protivnik možeš ih pobijediti za 10 sekundi😂
Previše oglasa s jako dugim vremenom što je tako dosadno
Slazem se precizna reklama
Pomozite da dobijem nagradu
Pre dobro je igrica samo što joj treba puno bolja grafika
Volio bih da ga možete igrati offline bez korištenja paketa, dajem mu dvije zvjezdice
🤟🤘👊👍🏽👌 Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo si
Bok, ovu igru je jako lijepo igrati. A u ovoj igri želim više igrača
Igra je dobra, ali se previše oglasa na svakoj razini odražava na ekranu.
Dinamo Zagreb
Uzas igrica, dosadna, uvijek isti klubovi, a namjestanje taktike je smjesno. I hrpa reklama
Nema prave akcije u igri
Igra je zabavna za ubijanje vremena, ali ne znam koliko dugo možete igrati 5 sekundi i onda 20 sekundi reklama.....izbrisano
Igra je zanimljiva, ali je potrebno još poboljšanja. Satovi moraju teći do kraja igre. Premotavanje unatrag je dosadno ostavite igru da teče i dodajte udarce iz kuta i ubacivanja. Ne postoji liga koja samo igra i to obično bude dosadno. Na kraju sezone neka odaberem koju momčad želim potpisati, a da vi ne odaberete umjesto mene. To je sjajna aplikacija, ali kopirana SCORE HERO, ova igra bi mogla biti bolja od Score Match ako možete dopustiti puno igranje. OVO MOGLA BITI NAJBOLJA IGRA IKAD!
Toliko oglasa!!!!
Iako je igra sjajna, igra nije dovoljno zarazna: 1. bilo bi lijepo napredovanje u karijeri osim onoga što nosite. 2. Zgodna bi bila stvarna mogućnost promjene rezultata, a ne da se oni unaprijed odrede, pa bi posljedice kao što su novčana nagrada i torfije trebale biti dodane vašoj sobi, itd. 3. Trebali biste zaraditi vrijednost prijenosa i zadržati broj za svaki tim, umjesto da platite svoj put. Realno, ja sam najbolji igrač u bilo kojoj ligi, pa zašto onda nemam 10?
Ova igra je dobra, volim igrati cijelo vrijeme, ali protivnička ekipa koju ne zna igrati nogomet uvijek šutira loptu publici nikada ne pokušava dati gol uvijek šutira negdje. tako da dajem 3 zvjezdice kada je popravljeno definitivno će dati 5 zvjezdica.
Soccer Super Star Sport zmbu
Dobra igra za igrače
To je dobra igra, ali bilo bi bolje kada biste mogli kontrolirati loptu 360 stupnjeva umjesto samo između žutih oznaka, tamo možete dodati bilo kojem igraču ne samo onima unutar markera.
Hero Wars – Fantasy Battles Igranje vlog jao
Igra se smrzava.
Previše oglasa!!!! Gledate više reklama od onoga što zapravo možete igrati.
Toliko reklama, samo se iščupa...
Fantastična casual igra! Moje vrijeme putovanja u vlaku uvijek je bilo zauzeto.
Put do mnogih oglasa, zabavna igra, ali oglasi su preplavljeni igrom što je čini nametljivom i na kraju dosadnom igrom. Deinstaliran nakon 20 min.
BRAVO
To je sjajna igra, ali trebate imati igrača koji je brži od ostalih igrača
Soccer Super Star Urheilupelit vwn
Jako jako dobra igra
Ne preuzimaj, dodaje se svakih 30 sekundi. Nije vrijedno igrati igru jer pola vremena samo gledate reklame